Kooste vuodesta 2017
 

#museokierros 16.6.–31.8.2017

Museokortin #museokierros -kesäkisa on käynnissä elokuun loppuun asti. 

Museokierros voi tarkoittaa esimerkiksi tutustumista oman kotiseudun museoihin, pistäytymistä lempimuseoissa tai teemamatkailua – vaikkapa kierrosta 100-vuotiaan Suomen historiaan liittyvissä näyttelyissä.

Voit jakaa kesän Museokortti-kierroksesi sosiaalisessa mediassa ja innostaa myös ystäväsi museokierrokselle – parhaat osallistujat palkitaan viikoittain koko kesän ajan.

1. Osallistu kesäkisaan kuvalla tai videolla oman museokierroksesi varrelta tai kerro reittisuunnitelmasi
2. Merkitse se tunnuksilla #Museokortti ja #museokierros
3. Tämän jälkeen jaa kierroksesi julkisena postauksena Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä

Itsenäisyyden juhlavuoden museotunnelmia kerätään myös museo100-sivustolle koko vuoden 2017 ajan. Jos haluat museokierroksesi mukaan, merkitse se #museo100 -tunnisteella.


Voit osallistua myös blogipostauksen muodossa jakamalla sosiaalisessa mediassa yllä olevat tunnisteet sekä museokierroksestasi kertovan tekstin tai blogilinkin.

Parhaat osallistujat palkitaan viikoittain koko kesän ajan elokuun loppuun (31.8.) saakka. Palkintoina luvassa Museokortteja, museotuotteita ja yllätyksiä – itselle ja museoseuralaiselle.

Huomioithan osallistumisen yhteydessä museoiden kuvauskäytännöt. Museokortti voi jakaa kisan kuvia ja videoita Museokorttiin liittyvässä viestinnässä.

#museokierros -kilpailun säännöt